中级:剑桥商务英语完形模拟及答案

中级:剑桥商务英语完形模拟及答案
?

  PART FOUR  . Read this advertisement.

  . Choose the best word to fill each gap.

  . For each question (21 35) mark one letter (A , B ,C ,D)on your Answer Sheet.

  . One answer has been given as an example.

  Too much to read! It/‘s impossible to find time to read today/’s top business books-and thousands are published each year. Yet not keeping up with those books could be a serious-and expensive mistake. Often the ideas and insights they . . . . . . example. . . . . are available nowhere else. But how can you even. . . . . .21. . . . . . which titles are worthwhile-let alone find time to read them?

  Fortunately, there/‘s a . . . …… .22. …… . . . : Soundview Executive Book Summaries. It really. . . . . . 23…… . . . . In fact, it/’s . . . . . . 24. . . . . . to work. It is ingenious and essential. Every month, you . . . . . . 25. . . . . two or three quick reading, time saving . . . . . .26. . . …… . of the best new business books. Each contains all the key points in the . . . . . . 27. . . . . . book. The big difference ,instead of 200 to 500 pages ,the summary is only & pages. Instead of . . . . . . 28. . . . . . five ,ten or more hours to read ,it takes just 15 minutes.

  Of the thousands of business books . . . . . . 29. . . . . .annually, only a . . . . . . 30. . . . . .are really worth reading. To save your time, our Editorial Board goes over them all . . . . . . 31. . . . . .90%. Our standards are . . . . . . 32. . . . . .,and the criteria rigorous.

  When a book meets all our tests, we prepare a Summary, instead of a review or a digest. You get a skillful distillation that preserves the content ad spirit of the . . . . . . 33. . . . . .books. The titles cover every. . . . . . 34. . . . . .of concern to business people today. There/‘s . . . . . . 35. . . . . .else like Soundview Executive Book Summaries.

  Example:

  A. express B. understand C. contain D. find

  Answer: C

  21 . A. see B. know C. ask D. answer

  22. A. answer B. solution C. question D. problem

  23. A. works B. costs C. sells D. buys

  24. A. guarded B. granted C. guided D. guaranteed

  25. A. pay B. send C. receive D. buy

  26. A. titles B. summaries C. names D. prices

  27. A. original B. first C. same D. another

  28. A. spending B. costing C. taking D. sitting

  29. A. publicized B. polished C. published D. popularized

  30. A. dozen B. little C. handful D. couple

  31. A. choosing B. eliminating C. writing D. publishing

  32. A. high B. low C. expensive D. cheap

  33. A. entire B. tired C. entering D. old

  34. A. word B. subject C. sentence D. idea

  35. A. something B. anything C. all D. nothing

  正确答案是: 21. B 22. B 23.A 24. D 25. C 26.B 27.A 28. C 29.C 30. C 31. B 32.A 33. A 34. B 35.D

原创文章,作者:小英,如若转载,请注明出处:http://www.ienglishcn.com/119998.html

版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请发送邮件至 [email protected] 举报,一经查实,本站将立刻删除。

(0)
上一篇 2022年8月7日 01:48
下一篇 2022年8月7日 03:48

相关推荐

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。